Menu Luk

Hurtige penge med online lån

De fleste forbinder nok det at låne med en tur i banken. Her sidder bankrådgiveren så overfor, mens han med en passende mine beder dig om budgetter og årsopgørelser. Og som regel vil han også gerne vide, hvad du skal bruge pengene til. Efter et par dages venten kan du så få at vide, om du har fået lånet.

Der er dog et alternativ, hvor du ikke behøver at vente lang tid på at få dit lån. Og du skal heller ikke svare på en lang række spørgsmål om, hvad du skal med pengene, løsningen hedder online lån, som du kan læse mere om hos dette online pengeinstitut.

Online lån udfyldes, som navnet indikerer, via internettet. Du udfylder en simpel låneansøgning hos en af låneudbyderne – og kort tid efter har du svar på, om dit lån er blevet godkendt. Er det det, så går der ikke lang tid, før pengene står på din konto.

Ulempen ved den type lån er, at dit er lidt dyrere end dem, som du kan få i banken. Men hvad det koster dig i kroner og ører, sparer du til gengæld i forhold til at skulle stå skoleret hos din bankrådgiver.

Hvornår er hurtige SMS lån gode?

Står du i supermarkedet og har lige præcis ikke råd til at købe bøffer og rødvin sidst på måneden? Eller er du i byen og har du ikke penge til at byde på en drink? Så er et sms lånmåske løsningen.
Sms lån er rigtig gode, hvis du ønsker et mindre lån. Du sender en sms og kort tid efter, så har du fået besked på, om lånet er godkendt. Derefter er pengene allerede på vej til din konto.

Det er jo en meget smidig måde at få penge på i forhold til at skulle i banken. Men du får også lov til at betale for det. Hvor et almindeligt forbrugslån har årlige omkostninger i procent på omkring 20-40 %, så kan sms lån komme helt op på 900-3000 %.

Det betyder naturligvis ikke så meget, hvis du kun skal bruge få penge. Men er du ude efter et større beløb, så bør du overveje at finde computeren frem og udfylde en låneansøgning online. Det giver dig som regel et meget billigere lån. Endelig er det også værd at bemærke, at der er ret høje krav til sms lån. Du skal være 20 år og have fast adresse i Danmark. Og så må du ikke stå i RKI.

Kilde: Smart Lån lånesammenligning