Menu Luk

Jysk flytning

Hvad gør man, når man står i en situation, der tvinger en til at flytte i løbet af meget kort tid? Ja, i første omgang kan man vel flytte på hotel, indtil man får samlet tankerne og sat dem i system. Men hvad gør man ved sine ting. Ja, det er sådan set nemt nok: Man sender dem til opmagasinering. Det behøver ikke at være temmelig dyrt. Det kommer selvfølgelig an på, hvor længe og hvor meget plads man har behov for at opmagasinere sine møbler. Det var i hvert fald den løsning, som jeg brugte, da jeg gik fra min kæreste. Jeg var træt af vores evindelige skænderier og utroskaben, der kom imellem os. Vi var begge to lige gode om det – det indrømmer jeg. Men en aften blev det bare for meget. Der måtte komme en ende op forholdet. Det havde vi indset. Så jeg rykkede ud. Tog ind på et hotel og overnattede der.

HMS Flyttefirma

Dagen efter ringede jeg til et flyttefirma i Jylland – HMS for at høre, om de kan hente mine ting og få dem stillet til opmagasinering, indtil jeg finder en bolig. Jeg ringede også til min ekskæreste og fortalte ham, at der sikkert ville dukke nogle flyttefolk op, og at de skulle have adgang til at hente mine ting.

Heldigvis er min eks fornuftig nok. Han var også kommet frem til, at vores forhold ikke holder. Så han havde bestemt ikke noget imod at hjælpe flyttefolkene med at pege mine ting ud. Det gav mig lidt ro til at kunne koncentrere mig om at finde et sted at bo. Et er, at et hotelværelse er en god løsning i sådan en situation. Noget andet er det at skulle bo på et hotel i lang tid. Det er kedeligt, man føler sig ikke hjemme, selv om det er et hyggeligt rum. Det bliver også en ret stor udgift. Der skal jo betales for rengøring, morgenmad, elforbrug mv.

Et godt firma

Jeg fandt heldigvis et godt flyttefirma, som har afdelinger i flere forskellige byer. Så det var nemt nok for mig at få sat mine ting til opmagasinering i Hobro, hvor jeg leder efter en bolig. Mit job er i Hobro, og indtil videre har jeg ligget og kørt frem og tilbage mellem Hobro og Randers hver dag. Kan det tænkes, at ca. 0,5 times kørsel, hver vej hver dag har været medvirkende til, at vores forhold gik i galt? Du ved, træthed efter en lang dag på arbejdet. Jeg vil ikke tænke over det. Det er et faktum, at jeg flytter til Hobro. Lige så snart jeg har fundet en bolig der. Og det bliver rart at få tid til mig selv.

Ejendomsmægler

Jeg skal lige huske at ringe til en ejendomsmægler, som jeg kender i Hobro i morgen. Jeg tror, jeg vil bede ham om at finde en god, lille lejlighed til mig. 2 værelser, en lille stue, et fornuftigt køkken og et bad. Det rækker. Og det kan faktisk ikke gå hurtigt nok. Helst, en lejlighed, jeg kan leje. Jeg kaster mig ikke ud at købe en bolig endnu. Skal også lige huske at tjekke op på elpriser og den slags.