Menu Luk

Kør selv ferie i Californien

Hvis man kan lide frihed og ønsker at rejse i sit eget tempo er Californien den oplagte destination. Her er det oplagt at leje en ægte amerikaner bil og drøne langs de mange gode veje til de fede storbyer som Los Angles, San Francisco og Las Vegas. Man kan bl.a. kører langs stillehavskysten i mellem San Diego og San Francisco og nede den imponerende udsigt mens man kører langs de snoede veje.

Når man rejser til Californien bør man også besøge nogle af de spændende nationalparker hvor enestående naturoplever, er i vente. I Grand Canyon kan man tage på hike i og betragte de kæmpemæssige røde bjergformationer. I Yosemite er der masser af flotte søer og skovområder. Samtidig er her også USA´s største vandfald. Når man kører mod Las Vegas kan man kører igennem Death Valley som er USA´s laveste punkt. Her ufatteligt varmt men samtidig er det uendelige ørkenlandskab en fascinerende oplevelse og helt sikker t et besøg værd inden man når de flotte luksushoteller og spilleborde i Las Vegas.

I Californien bør man også besøge en af de mange forlystelsesparker og opleve de hæsblæsende rutsjebaner og imponerende konstruktioner i spænende områder med hver deres forskellige tema. I Californien finder man alt fra Disney Land og Universal Studios, til Sea World, Legoland og Six Flag.