Menu Luk

Kysthuse og vinduer

Tidligere har jeg vist ikke tænkt nærmere over det, men rent faktisk er det jo logisk nok, at der er et noget større behov for et få pudset vinduer i de kystnære byer, end der for eksempel er for vinduespudsning i Slagelse, hvor jeg har mit lille firma med en enkelt ansat udover mig selv.

Men jeg blev opmærksom på det, da jeg for nylig mødte en tidligere arbejdskammerat, som tilfældigvis har slået sig på samme arbejde som jeg selv. Vi sad og talte om vores arbejde, og han fortalte, at langt de fleste af hans faste kunder havde aftale om at få pudset vinduerne udvendigt en gang om måneden, og det er i hvert fald langt hyppigere end gennemsnittet af mine kunder.

Forklaringen er jo enkel nok, for min tidligere arbejdskammerat er vinduespudser i Køge, der jo ligger ud til Øresund, og hvis det blæser bare en smule, kommer der salt i luften, som sætter sig som snavs på vinduesglasset, så vinduerne trænger til pudsning langt hyppigere.

Vi var enige om, at det faktisk kunne være interessant at vide, om der virkelig er flere beskæftiget med vinduespudsning i de kystnære byer end andre steder i landet, men ingen af os kender til nogen statistik, der kan give svaret.

Men pyt nu også med det, for jeg er godt tilfreds med at være vinduespudser i Slagelse, hvor jeg har haft firmaet i mere end 20 år, og vi har ikke de store problemer med at få kundernes vinduer gjort ordentligt rene. Og et godt vinduespudserfirma? Tag en snak med dem her: http://www.as-polering.dk/