Menu Luk

Mænd med smykker?

Poul og jeg blev ungkarle på næsten samme tid og under ret sammenlignelige omstændigheder. Begge var vi gift, og begge vores koner valgte at give pokker i vold i loyaliteten og hore udenom efter 12 års ægteskab. Og der stod vi så – nyskilte med få måneders mellemrum, stadig ret unge og stadig meget glade for kvinder. Markedet var åbent, og vi kastede os begge frådende over de mange dejlige skabninger derude. Og der fra og frem kørte vi så ikke helt parløb længere, for mens Poul vadede i damer, var der langt mellem snapsene for mig.

Det er smykkerne!

Da jeg klagede min nød over det overtryk, der naturligt var opbygget hos mig til Poul, grinede han blot og sagde, at jeg slet ikke var moderne og street smart nok! Det måtte han selvfølgelig uddybe, og han sagde, at han var 100% overbevist om, at han fik så meget mere held i sprøjten (no pun intended) var, at han bar smykker! Herresmykker vel at mærke – og alle købt online hos Marjoe.

Han begrundede det med, at kvinder synes at tænde på mænd med smykker, fordi det sender et signal om, at de gør noget for at se bedre ud, tager sig af udseende osv. Min holdning var, at det er noget sludder!

Der, hvor jeg er født og opvokset, er det kun damer og så de mænd, der gerne vil være damer, der går med smykker. Punktum!

Kan kvinder lide mænd med smykker?

Jeg var dog ikke mere på tværs, end at jeg sagtens kunne overtales til at teste lidt på påstanden. Da jeg boede i Norge dengang, valgte jeg at købe mig nogle ret maskuline smykker hos Marjoes norske webshop: http://www.marjoe.no

Jeg fik dem leveret 3 dage efter bestillingen, og så var det, at jeg skulle flytte tilbage til Danmark, så der gik en måneds tid, før jeg første gang gik i byen iført smykker. Jeg følte mig helt forkert, men de kolde facts var, at jeg fik ikke mindre end tre tilbud den aften (jeg tog kun imod et af dem…).

ET par byture senere måtte jeg vel erkende, at jeg nok havde taget fejl. Kondomkontoen blev godt brugt, og jeg følte mig ret elsket igen 🙂

Poul triumferede selvfølgelig lidt, men allermest var han glad på mine vegne.

Nu vil jeg så spørge dig:

Er mænd med smykker mere

View Results

Indlæser ... Indlæser ...