Menu Luk

Manglende lagerplads

Vi bliver altså bare nødt til at finde en løsning i en fart, sagde min mand med fasthed i stemmen. Vi sad og diskuterede et problem, vi var løbet ind i med vores netbutik, hvor vi sælger lækkert sengetøj i høj kvalitet, både dyner, puder og rullemadrasser. Vi har haft ganske pæn succes indtil nu med butikken, som vi startede for snart halvandet år siden, og vi oplever et til stadighed stigende salg.

For nylig forhandlede min mand en virkelig god handel på plads. Et meget stort lager af dyner og puder med ægte gåsedun skulle ryddes, og vi kunne købe hele lageret til en virkelig lav pris. Vores problem var bare, at vi skulle aftage alle varerne på én gang, fordi producenten havde valgt at lukke og havde solgt sin virksomhed, hvorfor deres lager skulle tømmes helt.

Herhjemme har vi ikke plads til 1200 dyner og lige så mange puder, så nu var gode råd dyre. Min mand kom i tanker om, at der i nærheden af os for nylig er åbnet et stort lagerhotel, hvor man kan leje sig ind på præcis den plads, man har behov for.

Det må være løsningen, sagde han, for der er virkeligt mange penge at tjene ved at aftage hele varelageret nu, fordi vi kan sikre os en unormalt stor avance. Så selv om der skal betales for opbevaringsrum, vil det fortsat være en god forretning for os.

Så nu har vi sikret os god plads til alle varerne på det nye lagerhotel.