Menu Luk

Med eller uden?

Jamen, jeg kan nu bedst lide at se nogenlunde pæn ud, når jeg skal til en undersøgelse hos lægen, og jeg ved, at jeg skal have tøjet af, sagde jeg til min mand, da han tidligere i dag drillede mig lidt med, at jeg havde iført mig mit nyeste og pæneste BH sæt, som jeg normalt kun bruger, når vi skal til en eller anden festlig lejlighed.

Han kom med en bemærkning om, at lægen vel nok er heldig, at jeg gør mig så lækker for ham, men det var nu da ment i spøg, og han var selvfølgelig heller ikke sur på nogen måde.

Men jeg kom til at tænke på, at han jo alligevel havde en smule ret i den bemærkning, for da han og jeg var nyforelskede for nogle år siden, var det en selvfølge for mig, at jeg for eksempel altid iførte mig de smarteste trusser, jeg havde i mit skab, når vi skulle mødes. Og selv om jeg bestemt stadig elsker min mand, så er jeg jo nok lidt mere dagligdags i min inderste påklædning nu, hvor vi har boet sammen i nogle år.

I virkeligheden tror jeg også, at vores læge er flintrende ligeglad med, hvad jeg har på af undertøj, bare det er pænt og rent. Han er næppe interesseret i, at hans kvindelige patienter skal udstille deres smarteste lingeri, når de kommer til en konsultation hos ham.

Men for mit eget velbefindende betyder det altså noget, at jeg selv føler mig velklædt.

Der er masser af andre elementer, der er vigtige for mig. For eksempel den tryghed, der ligger i at være medlem af en fagforening. Man ved jo aldrig, hvornår fyresedlen kommer, vel? Jeg fandt min a-kasse og fagforening her: http://trygt.dk