Menu Luk

Mere end ure

Jeg elsker mit Certina ur – eller nærmere Certina ure, fordi jeg har indtil flere herreure. Jeg har fundet et sted at købe Certina billigt nemlig: https://brodersenkobborg.dk/produkter/19-certina-ure/ Uret er et fuldt ud accepteret herresmykke, men hvorfor skal vi mænd dog lade os begrænse til kun at bruge et herreur som det eneste smykke? Bevares nogle af os har vores vielsesringe eller forlovelsesringe, men for mange er det blot det.

Understrege stil

Du kan understrege din stil så meget med herresmykker. Hvis du gør det med enkle og mere stilfulde smykker, kan du bruge det til din egen stil, uanset om det er det mere polerede look, rock and roll looket, sporty looket etc.

Ideer til at vise stil

Her er nogle ideer:

  • Brug en enkel kæde i enten guld eller sølv. Kæden skal være lidt længere, så den kan kommes under din bluse eller skjorte. Det er mere tjekket end en kort kæde. Det kan også være en lang kæde med et enkelt vedhæng, som du bærer udenpå naturligvis.
  • Herreringe er også ved at være populære. Vælger du et stilrent design, kan du bruge din ring alle steder. Ringe med dødningehoveder, løvehoveder etc. er til det mere rock and roll look og kan bestemt være med til at vise din personlige stil. Var det noget med en 8 karat herrering i guld med en stribe af sølv i, så passer den til både de dage, du bruger sølv og guld. Find den hos Brodersen Kobborg.
  • Armbånd til mænd er et godt tilbehør til at understege din stil. Læderarmbånd er gode særligt til fritid, hvor armbånd i guld og sølv er anvendelige til de fleste anledninger. Du kan også få armbånd i træ og nylon til mænd. Det er til et mere afslappet look og til Lige nu kan du få et lækkert Story herre læderarmbånd med en magnetisk sølvlukning til kun 277 kr.