Menu Luk

Piger elsker brudekjoler

Vi er fire piger i tyverne, som ses en gang om måneden i vores klub “de ugifte kvinders klub.” Over en god middag og husets vin drøfter vi livets genvordigheder, kærester, jobs, mode og slankekure. Vi sladrer, udveksler erfaringer og har det i det hele taget rigtig hyggeligt, hver gang vi ses.  Vi kender hinanden fra barndommen, hvor vi gik i klasse sammen, og vi er nu alle bosat i den samme by.

I aftes var jeg værtinde til den månedlige komsammen, og under middagen snakkede vi om bryllup, brudekjoler, bryllupsfest og hvad det egentlig betyder at gifte sig. Selv om vi alle fire har en kæreste, er der ingen af os, der har planer om at blive gift i nær fremtid, men derfor kan man jo godt diskutere krav og ønsker til en potentiel brudekjole.

Vi var bestemt ikke enige, Lis og Kirsten er de flotte og frække typer, og de var nogenlunde enige om, at deres brudekjole skal være udfordrende, råhvid og utraditionel, pyntet med  masser af similisten og uden slør. Lotte er en klassisk type, hun ville vælge en enkel men lang brudekjole gerne af mærket Alexis, som er et fransk design, og denne model, fortalte hun, er helt uden pynt og i råhvid silkelignende glat stof, en rigtig prinsessemodel, som helt sikkert vil klæde Lotte.

Jeg havde ikke rigtig nogen mening om, hvilken brudekjole jeg drømmer om, men jeg lovede at afsøge markedet, inden næste gang vi ses og fremlægge, hvilken model jeg vil vælge.