Menu Luk

Pop cakes?

Er du til Cup Cakes af den gode gammeldags slags – udødeliggjort af en række amerikanske tv-programmer? Eller er det de nye Pop Cakes, du sværger til, når du skal give din skjoldbruskkirtel noget at arbejde med? På for eksempel Starbucks i USA er det Pop Cakes, der er det nye sort, og de sælger som varmt brød (no pun intended). Men betyder det så enden på de gode gamle dyder, hvor forstadsfruerne i eklatant mangel på bedre at tage sig til bager Cup Cakes?

Pop cakes

Og hvis Cup Caes virkelig må vige pladsen for Pop Cakes – er det så dem, de før omtalte fruer kaster sig over mellem besøgene i skønhedssalonen og frokosten i golfklubben? Og hvor står du selv:

Cupcakes eller Pop Cakes?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Når det er sagt, er det en ægte bekymring hos os her på redaktionen, at der tilsyneladende er så meget skred i de gamle dyder. Hvor manbge unge husmødre bruger for eksempel den geniale stegeso i madlavningen i dag? Og laver de overhovedet mad mere?

Bekymringerne er mange – og det er altså alvorligt, hvis gamle dyder må vige pladsen for en moderne gang popkultur. Eller hvad siger du?