Menu Luk

Smart transport i byen

Hvis du leder efter en billig, nem og miljørigtig måde at transportere dine ting rundt i nærområdet på, så er Transporter Hybrid ladelcyklen med lad lige noget for dig. Du kender måske den traditionelle ladcykel i forvejen, og det kan være, at du har fravalgt den, fordi det kan virke hårdt i længden, at cykle med mange ekstra kilo i et lad.

Med Transporter Hybrid el-cyklen bliver dette problem dog reduceret væsentligt, eftersom cyklen er forsynet med en kraftig, indbygget el-motor på 200 Watt, der får cykelturen til at føles som en leg – nærmest som hvis du havde en konstant, kraftig medvind på hele turen. Det indbyggede, genopladelige batteri kan holde til omkring 30 km cykling, afhængig af belastning, kørestil og hvor meget motoren hjælper til, så der er rig mulighed for at nå omkring til dine forskellige destinationer. Transporter Hybrid el-cyklen er lavet i en fantastisk kvalitet og er udstyret med 6 udvendige Shimano-gear. Cyklens stel er forsynet med ekstra forstærkning flere steder, og hjulene er solide med brede fælge. Køreegenskaberne er også helt i top og foruden gode bremser, er cyklen forsynet med parkeringsbremse både for og bag. Du skal heller ikke være nervøs for, om du bliver set af bilisterne, for der er reflekser både på ladet, i hjulene og på pedalerne. Desuden er der indbygget en smart baglygte.


Ladkassen foran er god, stor og kraftig. Den er indrettet med bænke og seler, så man kan køre sikkert med børn i den, men med en bredde på 64 cm, kan der være plads til rigtig mange forskellige ting. Derudover medfølger der en smart kaleche i sort, så du undgår, at tingene i ladkassen bliver våde, hvis det skulle gå hen og blive regnvejr. Cyklens elmotor er også bygget i en rigtig god kvalitet, og den har ingen børster, der kan blive slidt. Hvis du vil følge med i din hastighed, din distance og batteriets opladningsstatus undervejs på din tur, så kigger du bare ned på LED displayet, der er indbygget i styret. Med en Transporter Hybrid el-cykel med lad, kan du komme hurtigt, sikkert og miljøvenligt rundt i området, og da cyklen er 220 cm lang og 70 cm bred, er det også meget lettere at finde en holdeplads end hvis du var i bil.