Menu Luk

Sådan bruger du netdating bedst

Netdating er efterhånden noget, som mange af os bruger. Derfor er der også rigtig mange muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil ud på det marked og se, hvad der gemmer sig. For det kan være, at din næste kæreste eller mand/kone venter derude i cyperspace, hvis du altså har modet på det og bruger det ordentligt.

Og det er egentlig meget simpelt. Du skal bare være ærlig omkring dig selv, jeres forhold og så skal du give netdating en fair chance, så det skal have tid til at modne sig på dig.

Giv det tid

Mange tror fejlagtigt, at man bare opretter en profil på en bestemt datingside, og så vælter det bare ind med mænd og/eller kvinder, som gerne vil i kontakt med dig. Sådan fungerer det dog ikke helt.

Når du skal sende en jobansøgning ud, så skal du tilpasse og skrive til læseren. Det samme gælder, når du skal lave en profil på et datingsite. Sørg for at skrive de vigtigste og sjoveste detaljer om dig selv, og find gerne nogle billeder, hvor du ligner dig selv.

Derefter må du gerne opdatere om dit liv, hvis du har mulighed for det og tør. Jo mere aktiv du er, jo flere lokker det til. Og jo bedre kan de lære dig at kende og se, hvad du er for en.

Og giv det så tid. Uanset om du har fået nogen på krogen eller ej. Hvis ikke så kommer de, når du mindst venter det, og hvis du har, og I skriver sammen, så vent hellere en dag for meget med at mødes end en dag for lidt.

Vær dig selv

Selvom du vælger de gode billeder, eller skriver de sjove og interessante ting om dig selv på din profil, så handler det også om, at du skal være tro mod dig selv. Både i tekst og billeder. Ofte kan man være tilbøjelig til at vælge nogle bestemte ting fra, men ofte er det bare ting, som han eller hun opdager senere. For eksempel når I mødes første gang.

Det gør også bare datingsituationen lidt sjovere, hvis du kan være dig selv. Selvom det måske virker nemt nok at være en anden, når I bare skriver sammen online, så skinner det meget hurtigt igennem, når I så endelig mødes.

Vær ærlig

I forlængelse af det så skal du også være ærlig over for den anden person. Ikke kun omkring hvem du er, hvad du synes, er sjovt eller kan lide at se af film, men også omkring jer. Hvis du ikke synes om ham eller hende, så er det okay at sige fra. Du skylder ikke en date. Der er nemlig ekstra mange fisk i netdating-havet, så du behøver ikke nøjes. Det gælder også om at være ærlig omkring, hvad du søger. Er du bare ude på sjov, så skriv det. Er du på jagt efter et mere seriøst forhold, så vær ærlig omkring det. Ellers kan I hurtigt blive uenige om, hvem der ønskede hvad fra starten. Det giver både frustrationer og spildt tid for begge parter.

Brugt rigtigt er netdating et fantastisk redskab til at finde sig en mand, kone, kæreste eller blot et bekendtskab. Det er bare om at komme i gang og være åben, ærlig og tålmodig, så skal det nok lykkes.