Menu Luk

VVS Online og Duravit

En af de største overraskelser, jeg fik, da jeg blev ansat som sælger i en detailbutik for en stor producent af køkkener og elementer til badeværelser, var at butikken sandelig selv må købe forskelligt udstyr, som er nødvendigt for at få en udstilling til at se færdig ud. Det er jo ikke smart at opstillet et køkken, og der så hverken er køkkenvask eller armatur.

Jeg har ikke arbejdet i den branche før, så jeg har altid bildt mig ind, at det var producenterne af de pågældende udstyrsdetaljer, som gerne stillede dem til rådighed til gengæld for den reklameværdi, de så opnåede. Men sådan er det ikke.

I den køkkenbutik, hvor jeg arbejder, køber vi den slags vvs online. Det er mærkbart billigere for os, end hvis vi køber det i en detailbutik. Men vi er nødt til også at have nogle af de lidt dyrere ting, for hvis vi gerne vil sende et signal om, at det her altså er et luksusbadeværelse, skal udstyret jo gerne sende samme signal.

For eksempel var jeg på nettet i går for at finde en flot designet toiletkumme til en ny opstilling, vi skal til at lave i butikken. Jeg fandt et meget flot toilet fra Duravit, som i øvrigt ikke var specielt dyr, når man ikke også skal købe en cisterne til indbygning. Det skal man nemlig normalt, men vores toilet i udstillingen skal jo ikke fungere, og der skal ikke tilsluttes vand. Derfor kan vi også selv udføre alt arbejdet.

Italien kan!

Når vi bevæger os forbi “Bilka-segmentet” og ind i den ægte luksuriøse verden, hvor kvalitet og design betyder en masse, er det umuligt at komme udenom italiensk design til badeværelset, som er det, du kan finde på shoppen “Design4Home.dk

Prøv for eksempel at kigge nærmere på deres lækre produkter indenfor:

Det er bare helt og aldeles i en klasse for sig selv, ikke?