Menu Luk

Sport i toeren

Jeg har prøvet forskelligt sexlegetøj – men aldrig anal sexlegetøj. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg lige skal mene om det, så jeg har snakket med nogle veninder og også researchet online. Jeg har veninder, der har holdingen; Det er kun en exit – og der kommer ikke noget ind den vej! De synes det er ulækkert og uhygiejnisk. Jeg har andre veninder, der elsker det! De siger, at de orgasmer de opnår, er helt fantastiske og ikke som nogen anden orgasme. Hmnnn – jeg er nysgerrig…

Hvordan sørger man så for, at det er en nydelse og ikke gør ondt? Første skridt er at slappe af. Du kan lege med området omring anus så du er godt ophidset, inden I starter. Dernæst er det vigtigt, at I bruger glidecreme, så vævet ikke bliver beskadiget. Snak om, hvordan I har det, og hvordan det føles både før, under og efter. Kommunikation er vigtig mellem jer.

Dernæst kan I også prøve jer frem med anal sexlegetøj. Prøv med en smallere model til at starte med. Det er god øvelse og også noget, I kan lege med, når I har samleje. Silikone er mere fleksibelt, hvis du fortrækker det. Du kan også få analdildoer i glas som et alternativ. Helt anden følelse. I kan også bruge butt plugs som et alternativ. Disse kan endda bruges, mens I har samleje, til stor nydelse for begge.

Dette er, hvad jeg kom frem til efter noget research. Jeg er ikke så skræmt af tanken mere. Det lader til at være temmelig normalt med anal sex. Faktisk er jeg spændt ved tanken. Jeg vil snakke med min kæreste om at prøve det. Jeg håber, han er med på ideen. Faktisk er jeg meget tændt på det. Det kan være endnu en grad af intimitet mellem os og måske en dør til større seksuelt nydelse. Hvad med dig? Hvad er dine tanker om anal sex og anal sexlegetøj? Er det noget, du har prøvet? Er du ”anal jomfru”, og hvad er dine forbehold og tanker? Jeg er meget spændt og også ophidset ved tanken. Research er altid godt, og jeg føler mig bedre klædt på nu til at kaste mig ud i mit anale eventyr lol.

Nå – du skal nu i øvrigt lige tjekke denne her også: http://www.lovejoy.dk/je-joue-ami-baekkenbunds-kugler-testvinder-p14116